E3 - pokračování fantasy RTS Kohan na cestě
zdroj: tisková zpráva

E3 - pokračování fantasy RTS Kohan na cestě

23. 5. 2002 15:30 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

TimeGate Studios připravují druhý díl své fantasy real-time strategie, která vloni u hráčů sklidila ohromný úspěch, viz třeba naše recenze (90%) od Félie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Kohan II slibuje rozvinout slabší stránky první hry; znovu bude obsahovat oblíbený systém ovládání (včetně zvláštního systému seskupování jednotek), do hry přidá novou rasu nesmrtelných jednotek hrdinů a obecně více zaplní svět Khaldunu. Hodně práce zabere také vytvoření celých nových kampaní, singleplayerových a skirmishových map a práce na multiplayeru. Nový 3D engine hry bude schopen zobrazit najednou až 100 jednotek a bude podporovat nejnovější grafické karty a efekty, ale žádné obrázky zatím na světě nejsou.

Z rozhovoru, který s lidmi z TimeGate Studios pořídil Avault, vyplynulo několik dalších informací. Autoři se při tvorbě druhého dílu chtějí více zameřit na bitevní část hry, například přidáním létajících jednotek nebo beranidel. Multiplayer bude obsahovat módy King of the Hill, Kingslayer, Turtle a ještě jeden, zatím blíže nespicifikovaný a jinde dosud nespatřený mód. V multiplayeru si navíc budete moci zahrát všechny mapy a scénária ze singleplayerové kampaně. Zajímavé také je to, že si kromě politické frakce budete moci zvolit i vaší rasu. Tato volba bude významně ovlivňovat další průběh hry. Kohan II by se měl dostat na pulty obchodů koncem roku 2003.

zdroj: Avault

levis

Nejnovější články