Drachenfels přidá do Warhammer: Vermintide tři mise, pasti a louče
zdroj: tisková zpráva

Drachenfels přidá do Warhammer: Vermintide tři mise, pasti a louče

4. 5. 2016 17:26 | Preview | autor: Adam Homola |

Kooperativní akce Warhammer: The End Times – Vermintide se rozhodně podařila (recenze), své publikum si našla a tak mohou tvůrci pracovat na dalších rozšířeních, která jsou pro udržení online titulů při životě klíčová. Čerstvě oznámené DLC Drachenfels se sice názvem tomu předchozímu jménem Schluesselschloss nevyrovná, ale obsahově nezůstává pozadu. 

V Drachenfels se podíváte do stejnojmenného opuštěného zámku a to v rámci tří nových úrovní. V nich budete bojovat v zámeckých interiérech, prozkoumávat temné kobky s loučí v ruce, vyhýbat se smrtícím pastím a nakonec se postavíte Skavenům na Summoner’s Peak ve snaze překazit jejich plány.

Vedle samotných misí jsou hlavními taháky Drachenfels dvě novinky v podobě pastí a louče, díky které uvidíte i v těch nejtemnějších kobkách. Pro Warhammer: The End Times – Vermintide vyšly už dvě bezplatná DLC a Drachenfels bude druhým placeným DLC. Jeho cenu si zatím ale vývojáři nechali pro sebe a oznámí ji až krátce před vydáním.

Warhammer: The End Times - Vermintide zdroj: tisková zpráva

Pokud by měla být cena stejná či podobná jako v případě Schluesselschloss, vyšel by vás Drachenfels na 3 eura, ale to se dozvíme snad brzy, protože Drachenfels vyjde 26. května. Mezitím se můžete v galerii na kartě hry podívat na tři nové obrázky. 

Nejnovější články