DLC Enter the Dominatrix pro Saints Row IV vyjde za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

DLC Enter the Dominatrix pro Saints Row IV vyjde za dva týdny

11. 10. 2013 13:45 | Preview | autor: Adam Homola |

DLC Enter the Dominatrix má zajímavou historii, která by stála za pořádné poodhalení. Oficiálně se ví snad jen to, že se DLC připravovalo už pro Saints Row The Third, načež se práce pozastavily a začalo se dělat rovnou na Saints Row IV. Zákulisní šeptanda ale hovoří o tom, že vývojáři dostali po celé té taškařici s THQ za úkol Dominatrix předělat na plnohodnotnou čtyřku. Jiné spekulace zase hovoří o souběžném vývoji čtyřky a Dominatrix s tím, že z toho mohlo být i něco víc. Ale to jsou všechno jenom tlachy. Fakt je ten, že Enter the Dominatrix bude nakonec DLC pro čtyřku a vyjde už za pár týdnů.

Jak už to u DLC bývá, Enter the Dominatrix bude obsahovat nové zbraně, nepřátele, mise a podobné propriety typického rozšíření. Pokud jste si nekoupili Season Pass, tak vás DLC vyjde na 6 liber. Pro konkrétní datum vydání si můžete nastavit upomínku na 23. října, tedy za dva týdny. Vývojáři na svém Twitch kanálu budou stejný den dělat i startovní live stream, právě k příležitosti vydání DLC. V Enter the Dominatrix si zažijete alternativní verzi invaze Zinu.

Zinyak a jeho legie uvěznil Saints ve virtuálním světě, který ovládá šílená umělá inteligence známá právě jako Dominatrix. Abyste se z té šlamastiky vymotali, tak prý budete muset čelit armádě sexuálních otroků, prostitutek a prostitutů. Což už samo o sobě zní jako Saints Row. Pokud byste si chtěli oddechnout od trochu vážnějšího GTA V, můžete se vyblbnout v ztřeštěném DLC s erotickým podtónem. Další a poslední mission pack jménem How the Saints Saved Christmas vyjde ještě letos, zřejmě někdy kolem Vánoc.

Nejnovější články