Command & Conquer 3 odhalen
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer 3 odhalen

19. 4. 2006 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ano, je tomu opravdu tak - americký časopis PC Gamer dodržel slib a ve svém květnovém čísle přišel s exkluzivním oznámením nástupce slavné série real-time strategií Command & Conquer! Rychlostí blesku ihned na internet proniklo prvních pár fotek, sice v mizerné kvalitě, ale to asi fanoušci omluví :) Hra bude zasazena do světa C&C: Tiberian Sun (1999, neplést s odbočkami v alternativních ságách Red Alert či Generals) a zatím nese oficiální název Command & Conquer 3.

Čili žádné Tiberian Twilight nebo jiné podtituly, o nichž se spekulovalo v uplynulých letech, kdy se objevily časné obrázky a návrhy artworků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer 3 bude podle PC Gameru obsahovat jednu nějakou novou rasu (vedle GDI / NOD) a nový příběh (avšak se zmrtvýchvstáním starého záporňáka jménem Kane), který má být více propojen s vlastními misemi, v nichž zřejmě opět půjde o drahocennou surovinu Tibérium. Těšit se máte na známé jednotky (vrtulník Orca, tank Mamooth atd.), zdokonalenou umělou inteligenci počítače a vylepšený multiplayer - jak s podporou klanových bitev, tak i s nějakými novými módy pro rychlé střety příležitostných hráčů. Návrat prý prožijí také úžasné renderované filmečky, které však ještě nejsou natočeny, i vzhledem k plánovanému vydání hry až v roce 2007.

Na C&C trojce pracuje pobočka Electronic Arts v Los Angeles (EALA), odkud sice většina zaměstnanců přešla jinam (buď do Pteroglyphu pro SW: Empire at War nebo do EA Pacific na LOTR: Battle for Middle-Earth), ale zárukou kvality by mělo být zdejší setrvání spoluzakladatele Westwoodu (Louis Castle), dvou hlavních designérů původních C&C (Adam Isgreen & Mike Lightner), jakož i producenta Tiberian Sun a Firestorm. Jakmile se dozvíme více podrobností o náplni nového titulu, pro nějž si Electronic Arts připravili dobrou půdu kompilací C&C: The First Decade, samozřejmě se o ně s vámi podělíme. Update 20.4. - čtěte aktuální preview se všemi dosud známými informacemi.
zdroj: diskusní fóra, PC Gamer

jd

Nejnovější články