Co přinesou Crysis Wars, online část Crysis Warhead?
zdroj: tisková zpráva

Co přinesou Crysis Wars, online část Crysis Warhead?

4. 9. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bohatý multiplayerový prvek vyvíjí samostatné studio a autoři dovají, že vyroste v novou značku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nadsvětelnou rychlostí se blíží vydání samostatně spustitelného Crysis Warhead, jehož součástí bude i předem avizovaný síťový mód Crysis Wars. Někteří z vás si možná vzpomenou, že před oznámením Warhead se právě o této komponentě spekulovalo jako o nástupci loňské vesmírné střílečky. A jeho výjimečnost ostatně dokládá i fakt, že zatímco sólo část Warhead mají na starosti vývojáři z budapešťského studia Cryteku, multiplayerovou část nezávisle na tom připravuje frankfurtský tým. A jeho členové jdou dokonce tak daleko, že dle svých slov doufají, že se z Crysis Wars stane i do budoucna úspěšná značka..

Prvně přibude nový herní mód Team Instant Action včetně chytrého respawnovacího systému, který vás umístí co nejdál od protivníka a zároveň v dosahu některého ze spoluhráčů. Z celkových jedenadvaceti map dozná rovnou devět drobných vylepšení oproti původní hře, přibude pětice z Vánočního map-packu a také si zastřílíte na sedmi zbrusu nových. Ty prý byly designovány s ohledem na vertikalitu úrovní a to tak, aby vám plně dovolily rozvinout vlastnosti obleku nanosuit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
obrázky z mapy Coast

První z nich se má jmenovat Coast a odehrávat se někdy za úsvitu v čínské rybářské vesnici, o níž obě strany konfliktu zápasí pro její výhodné strategické umístění. Zde zaujme především možnost pohybovat se na několika výškových úrovních, od přímořských jeskyní a zvýšené pevniny až po vysoké dřevěné terasy.

V japonské mapě Graveyard na vás sice duchové nevyskočí, ale poněvadž na hřbitov dopadlo mimozemské těleso, zrovna dvakrát bezpečno tu také nebude. Už jen kvůli zničujícím zbraním, pro něž se budete muset odhalit protivníkovi a vydat se za nimi skrz otevřený a nekrytý prostor..

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
obrázky z mapy Graveyard

To samozřejmě zdaleka není všechno, a pokud si Crytek nevymýšlí, pak všechna vylepšení a a přidané drobnosti v rámci Crysis Wars zřejmě nepůjde spočítat ani na osmnácti rukou některých méně povedených mimozemských mutantů. Což je zajisté dobrá zpráva. Vždyť kdo by něčím podobným pohrdl, zvlášť bude-li to zdarma v rámci velice slušne ceněného hybridního "datadisku"?

Crysis Warhead vyjde 18. září pro PC (předobjednat) - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Trailerový střet titánů: Far Cry 2 vs. Crysis Warhead  [16.8.2008 16:16 - jd]
Crysis Warhead samostatnou hrou a dříve  [13.8.2008 16:16 - jd]
Srovnání grafických detailů Crysis Warhead  [4.8.2008 22:22 - levis]
15 minut hraní Crysis Warhead  [31.7.2008 17:17 - levis]
Crysis Warhead E3 média  [15.7.2008 19:19 - levis]
zdroj: VE3D

Nejnovější články