Bojovka Tekken 6 příští podzim
zdroj: tisková zpráva

Bojovka Tekken 6 příští podzim

4. 12. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

I my v Evropě se můžeme těšit na turnaj o Krále železné pěsti, o nějž se uchází rekordní počet postav.

Zatím poslední díl oblíbeného seriálu bojovek, tedy Tekken 6, který má vůbec poprvé v historii multiplatformový záběr (PS3+X360), má oficiálně potvrzeno datum vydání. Jde o podzim 2009, přičemž distribuce titulu v Evropě se ujmou Atari. Tvůrci Tekken 6 přitom hovoří v superlativech o jimi nabídnuté grafice ve vysokém rozlišení, ve které, vyjma nesmírně detailně vymodelovaných bojovníků, bude pamatováno na 60 fps a separátní rozpohybování postav a jejich oblečení. Obojí má přispět k nesmírně dynamické a plynulé akční podívané. Padla řeč o výrazných herních vylepšeních, co posunou tuhle herní kapitolu kvalitativně do nových dimenzí, kam patří kupř. info o interaktivních a přitom mnohem rozlehlejších arénách s trvalým poškozením okolního prostředí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dále je třeba zmínit bohatý rejstřík bijců na výběr - má jich být nejvíce v celé dosavadní historii série (přesně 40), přičemž pamatováno bude pochopitelně i na známé tváře a jména z minulosti. Každý bojovník má být naprosto unikátní co do bojového stylu a možností, čímžto se vytváří reálný předpoklad, mít zde ten vůbec nejobtížnější turnaj o Krále železné pěsti. V jehož rámci se nově objevuje kombo systém, umožňující protivníka srazit k zemi, odkud se odrazí zpět do vzduchu, kde tak můžete plynule pokračovat v rozdělané práci.

Hra bude navíc výrazně okořeněna online multiplayerem, kde vyjma klasického versus (tady také v rámci týmového klání) má být k dispozici ještě nějaký další mód. Novým fintám se bude možné naučit třeba skrze Replay nebo Ghost režim, díky němuž bude možné stáhnout data a podívat se na styl zápolení vybraného hráče. Tekken, mající za sebou 14 let působení na herním trhu a 33 milionů prodaných kopií by tak měl být jasnou volbou pro všechny příznivce žánru! A jsme-li u toho, zajímá vás vůbec ještě tento typ her?

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Videa: Tekken 6, Resident Evil 5, Spider-Man Web  [10.10.2008 10:10 - levis]
Tekken 6 - bojová legenda pokračuje  [8.10.2008 16:16 - mart]
zdroj: Gamersyde, GameSpot

Nejnovější články