Bizarní next-gen střílečka The Club
zdroj: tisková zpráva

Bizarní next-gen střílečka The Club

5. 5. 2006 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

The Club, tak takový název, i když pouze pracovní, nese nově oznámená third-person akční střílečka britského vývojářského studia Bizzare Creations, které stojí mj.

news zdroj: tisková zpráva i za závodní hrou Project Gotham Racing 3. Tento titul má vyjít v Evropě i Americe v příštím roce, a to pod hlavičkou společnosti SEGA, která jej hodlá představit za zavřenými dveřmi i příští týden na E3. Co se týče platforem, tisková zpráva o této hře hovoří jako o titulu next-gen. Zda to zahrnuje i PC není v tuto chvíli jasné, ale vyloučeno to podle mého názoru není.

Jak už bylo řečeno výše, The Club má být střílečkou z pohledu třetí osoby. Bizzare Creations však nezůstali u čistého žánru a vmísili do akčního základu ještě prvky závodních her. Tisková zpráva pochopitelně nešetří slovy chvály. Dočkáte se prý zběsilé a rychlé akce s unikátním stylem a příběhem, jenž překypuje energií a anarchií. Bude to prý hra, která bude pro next-gen konzole představovat opravdovou zkoušku jejich grafických i audio možností. Děj The Club vás provede celou řadou neobvyklých lokací rozmístěných po celém světě. Heslem projektu, který slibuje návykovou hratelnost, je: "Zabij nebo buď zabit, zůstaň stát a jsi mrtvý!" Základním cílem hráče bude přežít. Za tímto účelem budete mít k dispozici arzenál vysoce výkonných zbraní. Zabíjet ale bude třeba dle určitých pravidel - rychle, nelítostně a stylově. Screenshoty zatím k vidění nejsou, pouze artworky tří postav (viz obrázek) a na stránkách vývojářů můžete ještě najít alespoň dva koncepty prostředí. Hra bude mít i multiplayer.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články