All Zombies Must Die! je komická řežba s roztomilými zombíky
zdroj: tisková zpráva

All Zombies Must Die! je komická řežba s roztomilými zombíky

28. 7. 2011 13:13 | Preview | autor: levis |

Na trhu se zombíky je v posledních letech rušno a nějakou chvíli to tak ještě zůstane. Mezi jinými se o to postará i nedávno představená izometrická řežba All Zombies Must Die, která slibuje kombinaci klasických arénových soubojů s lehkými RPG prvky, jako je například výroba vlastních zbraní, postup charakterů na vyšší levely nebo systém questů. Celkem šesti miliardám zombíků se ve hře postaví čtyři hlavní postavy: šílený vědec, mimozemšťan, dívka a hráč videoher. Ti si společně v singleplayeru či po síti budou muset prostřílet cestu skrz městečko Deadhill.

Vývojáři z týmu Doublesix slibují odlehčenou náladu a místy vyloženě komický styl, ostatně i sami zombíci mají být spíš k smíchu. Postupem hry si budete odemykat nové postavy, arény i zbraně a získáte další možnosti přizpůsobení. Ze zbraňového arzenálu se můžete těšit na perly jako Magma Storm Assault Rifle, Odin's Toothpick Katana nebo Dragon's Breath Shotgun, což jsou názvy skutečně slibující jistou nadsázku.

A zombíci? Ty bude možné střílet, kuchat, krájet, vyhazovat do povětří, smažit pod elektrickým proudem, zapalovat, ozařovat a vůbec všerůzně kosit na desítky dalších způsobů.

All Zombies Must Die vyjde koncem roku na Steamu a PlayStation Network.

zdroj: Archiv

Nejnovější články