Fight Club #71 - Stmívání bez upírů
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #71 - Stmívání bez upírů

24. 3. 2012 17:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Zajímavé a šikovné hosty si do Klubu rváčů nezveme jen tak z legrace a zadarmo. Dáme jim sice prostor, aby představili své projekty, ale na oplátku po nich něco chceme. Vezměte si třeba Kubu Hussara, jednoho z tvůrců karetní RPG hry Coraabia a nezávislého filmaře. Za to, že si za námi přišel popovídat, nám po necelé hodině a půl poradil, že by pro kvalitu videozáznamu bylo docela dobré zapnout světlo. Facepalm!

Klub rváčů #71 vám tak možná ze záznamu bude chvilku připomínat Stmívání, upíří ságu pro teenagery, ale čestné pionýrské, že do debaty žádný upír nezasáhl. Martin vás tak mohl v klidu seznámit s výsledky ankety BOOOM 2011, Jakub zase představit již zmíněnou Coraabii a její parádně promakané příběhové pozadí i herní mechanismy a krom tradičních rubrik (listárna, soutěž) se stihl probrat ještě přístup BioWare k tvorbě her, potažmo smysl předělávek starých her do nových kabátů a halenek. Pokec o zombie horečce, která se drží filmů i her už tak byl jen příjemným bonusem pro stálé posluchače i diváky. A pokud jste nesledovali natáčení Fight Clubu #71 v přímém přenosu nebo jste si nevšimli, že audio záznam (po rozkliku) na webu zevluje už od čtvrtka, tak si teď můžete pustit záznam v HD kvalitě.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o fajnovou brašnu s obrázkem Maria. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články