Fight Club #66: Dejte prachy Schaferovi!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #66: Dejte prachy Schaferovi!

18. 2. 2012 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Stačila by jedna šestka a mohli bychom zkusit uprostřed podcastu nějaký pěkně temný rituál. Jenže nám ta šestka chybí, a tak Petr s Martinem a Pavlem vyvolali alespoň malého démona – Lukáše Macuru ze Cinemaxu, který připravuje nový portál pro šíření českých her. Lukáš nám o projektu vydatně povyprávěl, a protože vyvíjí mobilní hry, tak se přihlásil o slovo i v debatě o Playstation Vita a měl co říci i v dlouhém bloku o problematice financování herních projektů. Hádáte správně – řeč byla o Timu Schaferovi a jeho Double Fine Adventure.

Jak jsme zjistili, Tim měl celou akci naplánovanou dopředu a zřejmě podnikl i pěkně vychytralou mediální strategii, aby se mu nakonec na konto dostaly ty skoro dva milióny dolarů od nás – důvěřivých adventurních hráčů. Řeč se ale točila i okolo jiných témat, a to galaktických. Nestali se z nás zapálení astronomové (ten jediný je ostatně někde na druhém konci planety), zato jsme fanoušci Mass Effectu a o jeho třetím díle jsme si prostě museli povykládat. A vůbec, proč tu vlastně čtete, když si Fight Club #66 můžete poslechnout (stream po rozkliku nebo v podcastové sekci) nebo se na něj po rozkliku podívat podívat.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o PS3 titul Tekken: Hybrid, který na jednom disku obsahuje animovaný film Tekken: Blood Vengeance a bojovku Tekken Tag Tournament předělanou do HD rozlišení. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když k tomu použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme. A pro zvídavé, podcast číslo 666 bude vysílán až v srpnu 2024. Ale toho se stejně nedožijeme, protože přijde konec světa.

Nejnovější články