Fight Club #108 HD: Psí kusy
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #108 HD: Psí kusy

15. 12. 2012 9:45 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Je trošku paradoxní, že někteří hosté mimo Games byli v podcastu vícekrát, než Adam Homola, který je nedílnou součástí redakce. Bylo na čase to napravit, k čemuž jsme si vybrali Fight Club #108. Pokud se vám po Adamovi stýskalo, tak už nemusí. Zmáčkněte tlačítko play a vrhněte se na to. Vlastně, na co?

Řešili jsme vyhlášení cen VGA se všemi těmi novými trailery a nově oznámenými hrami. Následně jsme se pozastavili nad výsledky průzkumu evropských hráčů, hlavně tedy nad tím, jak v něm dopadli Češi. Petr s Pavlem si pak pobrečeli z nostalgie při vzpomínce na Space Hulk hry a při té příležitosti zdrbli nově oznámený kousek pro digitální platformy. A předuzavřeli jsme to kroucením hlav nad tahanicemi o práva na S.T.A.L.K.E.R. hry. Na skutečný závěr se navíc od Pavla dozvíte, jaké hry za rok 2012 byste neměli minout. A soutěž? Ano, je tam, ale oč se hraje, to už se podívejte sami.

Jestli si pustíte podcast #107 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

 

Nejnovější články