Za Expansion Pass k Zaklínači 3 dostanete na GOG.com první dvě hry zdarma
zdroj: tisková zpráva

Za Expansion Pass k Zaklínači 3 dostanete na GOG.com první dvě hry zdarma

1. 6. 2015 14:19 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je mi jasné, že většina hráčů RPG se momentálně na hřbetě Klepny prohání po Velenu či jiných částech světa ze Zaklínače 3. Pokud je ale pro vás trojka první zkušeností s Geraltem, případně i druhou a plánujete si rozšířit zážitky z trojky o dodatečné expanze Blood and Wine a Hearts of Stone, GOG.com vám dá zdarma prvního Zaklínače a dvojku s podtitulem Vrahové králů – když si ovšem rozšíření koupíte včas.

Dva datadisky vyjdou v říjnu letošního roku a v první čtvrtině roku příštího. Dohromady by měly nabídnou obsah na třicet hodin hraní a zavítáte v něm do starých lokací jako je Velen i těch nových, v tomto případě Toussaintu. Z herní doby je jasné, že by mělo jít o datadisky v původním smyslu slova, ne malá DLC, která ovšem Zaklínači taktéž nechybí. Více jsme o plánovaných expanzích psali zde.

GOG.com oznámili, že pokud si koupíte Expansion Pass do 8. června (a nebo už jej máte), dostanete dva klíče na první dva díly zaklínačské ságy. Ty buď můžete využít sami a nebo je darovat kamarádovi. Ovšem pozor, moc s tím neváhejte, využité musí být do konce srpna. Ačkoliv oba díly už prošly lecjakou slevou a akcí, pořád je to sympatický krok, který může něco dát těm, kteří doposud první dvě hry míjeli a třeba poznaly krásy zaklínačského života až s trojkou.

První hra nyní vyjde na 9 eur a druhá na 18 eur. Expansion Pass vás pak vyjde na 26,5 eura, takže jde o velmi příjemnou nabídku. Nicméně jsem si jistý, že hlavním bonusem v tomto případě bude oněch 30 hodin k poslednímu dílu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články