Za Batman: Arkham Knight a všechna DLC zaplatíte přes dva tisíce na PC a přes tři na konzolích
zdroj: tisková zpráva

Za Batman: Arkham Knight a všechna DLC zaplatíte přes dva tisíce na PC a přes tři na konzolích

28. 4. 2015 18:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Není snadné, ani levné být zapáleným fanouškem videoherního (i jiného) Batmana. Za předpokladu, že si plánujete pořídit veškerý obsah, který tvůrci z Rocksteady vytvoří pro Batman: Arkham Knight, měli byste si po přepočtu z liber na koruny dle aktuálního kurzu připravit přesně 2605 Kč v případě PC verze a 3378 Kč v případě verzí konzolových. Právě tolik by totiž měly stát prémiové edice Batman: Arkham Knight, obsahující základní hru a season pass s veškerým plánovaným DLC obsahem. Hry mohou být občas docela drahý koníček...

Za season pass vysolíte samostatně 1268 Kč a předplatíte si tím dodatečný obsah, který Rocksteady a Warner Bros hodlají vydávat po dobu šesti měsíců po vydání hry samotné 23. června. Konkrétně má jí o nové příběhové mise, nové nepřátele, skiny pro Batmobil, advance challange mapy, alternativní skiny pro jednotlivé postavy a závodní tratě, kde můžete zřejmě testovat jezdecké schopnosti Batmana v Batmobilu.

Podrobnosti zatím tvůrci k obsahu DLC nevydali, jen stojí za připomínku, že když si Batman: Arkham Knight předobjednáte, získáte speciální příběhový přídavek, ve kterém hrajete za Harley Quinn se vším co k tomu patří včetně jejích zbraní. Jestli je ale mise s Harley Quinn součástí season passu, to tiskovka na žádném ze svých řádků nezmiňuje. Čekal bych, že ano, ale v dnešní době jeden nikdy neví.

zdroj: Archiv

Všechno výše uvedené samozřejmě platí pro dny a týdny po vydání hry, proto hovořím v perexu o zapálených fanoušcích. Vsadím svého psa, že někdy na konci léta už budou hra i season pass dostupné za mnohem příznivější cenu, potažmo prosviští některým ze stále častějších výprodejů na Steamu i jinde.

Rovněž rád připomenu včerejší video z Batman: Arkham Knight, který krom jiného názorně představilo novou herní mechaniku s názvem Dual play. Měla by umožnit plynulé přepínání z Batmana na Robina, Nightwinga, Catwoman a další postavy během soubojů - jestli za každé situace, nebo jen někdy, to si opět nechávají Rocksteady pro sebe. 

Batman: Arkham Knight vyjde 23. června pro PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články