Z experimentu EVE-VR dělají CCP plnohodnotnou hru
zdroj: tisková zpráva

Z experimentu EVE-VR dělají CCP plnohodnotnou hru

21. 8. 2013 14:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ještě před pár měsíci, na fanfestu EVE na Islandu, měli tvůrci z CCP připraveno něco, co bylo pouhým technologickým demem pro Oculus Rift. Prý sympatická malá hříčka s raketou, se kterou létáte po vesmíru a sestřelujete ostatní. Na fanfestu si tech demo sklidilo samé pozitivní ohlasy a nadšené reakce. A najednou tu máme oznámení plnohodnotné hry. Ta se bude jmenovat EVE: Valkyrie, bude z onoho dema vycházet a dočkáme se jí někdy v průběhu příštího roku.

EVE: Valkyrie bude založená na vesmíru EVE známém z EVE Online a půjde o čistě multiplayerovou akční hru. A pokud se nic nezmění, bude hra pouze pro Oculus Rift, takže si ji jen tak bez něj moc nezahrajete. Nebo možná ano, ale nebude to ono. Ze hry toho zatím venku moc není, ale už jen ten první trailer by vás měl dostatečně navnadit na to, abyste o pořízení OR začali uvažovat. Teda pokud jste alespoň trochu nadšení do vesmírných akcí.

...

“Od první chvíle kdy si mohli návštěvníci fanfestu vyzkoušet EVE-VR, jsme od hráčů dostávali pořád dokola jednu otázku - kdy si to budou moct koupit. To, co začalo jako pouhý nadšenecký projekt u malé skupinky talentovaných vývojářů z CCP, je rázem jednou z nejočekávanějších her roku - ještě předtím, než jsme to vůbec oznámili. Pro EVE: Valkyrie máme velké plány a nemůžeme se dočkat, až vám je ještě letos prozradíme,” prohlásil v tiskové zprávě šéf CCP, Hilmar Veigar Pétursson.

Nejnovější články