War of the Roses čekají nové mapy, módy i zbraně
zdroj: tisková zpráva

War of the Roses čekají nové mapy, módy i zbraně

15. 10. 2012 16:22 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Od vydání multiplayerové historické rubačky War of the Roses (recenze bude brzy) uplynulo sotva čtrnáct dní, takže si herní komunita teprve zvyká na pravidla středověkého boje, ale Paradox s Fatsharkem už stejně anoncují nový obsah. Holt, dnešní doba je hektická a kdo není aktivní, ten jakoby nebyl. Každopádně, už v listopadu se hráči WotR dočkají přídavku v podobě sady nových zbraní a brnění včetně nové kuše, halapartny maltézských rytířů či těžkého brnění milánské odnože téhož rytířského řádu, které si můžete nabarvit dle své představivosti z desíti barevných variant.

Zbraně jsou samozřejmě fajn, ale to nejzajímavější z nově oznámeného obsahu jsou nové mapy a herní módy. V průběhu zimy na vás čekají dva herní módy, přičemž ten první nese název Pitched battle, brzy bude zahájen jeho betatest a podrobnosti se o něm dozvíte za tímto odkazem. S novými módy přijdou i nové mapy, takže ta první je inspirovaná bitvou u Wakefieldu a druhý bitvou u Towtonu.

Obě dvě šarvátky se odehrály za brutální zimy v období od prosince 1460 do března 1461 a hra to bude respektovat. Vlastně tento historický fakt využijí tvůrci pro uvedení nového herního prvku, kdy hra bude proti oběma stranám vysílat sněhové přeháňky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nový obsah bude dostupný jak za in-game měnu získanou hraním, tak za skutečné peníze skrze mikrotransakce. Přesná data vydání nejsou známa ani u jednoho ze jmenovaných obsahových updatů a pokud jde o obrazové ukázky, tak kochat se můžete jen sadou chystaných nových zbraní… Další informace o hře získáte obligátně na homepage.

 

Nejnovější články