Vychází PC verze českého dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů
zdroj: tisková zpráva

Vychází PC verze českého dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů

24. 6. 2016 11:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po povedeném mobilním návratu (viz recenzi) do zlatého věku dungeonů v podobě třetích Bran Skeldalu, jejichž podtitul Sedm mágů se transformoval v název, vychází hra i na PC. Napoleon Games během práce na PC verzi vylepšeili grafiku i některé herní prvky, což se týká především ekonomiky v pozdní fázi hry a také vybalancování kouzel, na kterých hra stojí.

Na Steamu hra stojí 12 euro, ale momentálně si ji můžete pořídit s 25% slevou. Pokud máte rádi dungeony a nehledáte v nich jen akci, ale rádi si zlámete nejeden mozkový závit na řešení puzzlů, vřele vám ji doporučuji. Tím spíš, že z videa pod novým trailerem je vidět, že vizuální úpravy mobilní verze udělaly pro celkový dojem opravdu hodně. S vylepšení těží zejména prostředí, které působí učesanějším dojmem a lépe vás vtáhne do atmosféru Rovenu.

Kromě puzzlů Sedm mágů boduje i… svými sedmi mágy. Soubojový systém, který vám umožní rozdělit svou družinu je opravdu povedený a když k tomu přičtete hudební magii, kdy některé postavy hrají melodii, která má efekt na všechny, kteří ji slyší, dostáváte do ruky dungeon, který i přes zjevnou lásku ke klasikám žánru přináší něco nového a neotřelého.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články