Visceral nabízí okamžitý přístup do PC bety Battlefield Hardline
zdroj: tisková zpráva

Visceral nabízí okamžitý přístup do PC bety Battlefield Hardline

18. 6. 2014 18:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Minulý týden jsme několika šťastlivcům nabídli možnost naskočit skrze bleskovou soutěž do beta testu Battlefield Hardline na PC a PS4. Kódů bylo jen pár, na většinu se nedostalo, ale minimálně ti z nich, co hrají hry na PC, si nyní mohou spravit chuť. Tvůrci z Visceral totiž nabízí možnost vstoupit do bety BF Hardline okamžitě a bez jakýchkoli překážek. Jak informují v postu na Battlefield blogu, stačí na příslušné stránce vyplnit žádost, které bude automaticky vyhověno. Navíc hraním bety BF Hardline získáte výhody, které můžete uplatnit ve finální verzi hry - až vyjde letos v říjnu

Když se zapojíte do bety BF Hardline, získáte následující:

- okamžitý přístup do bety, pokud v přihlášce uvede PC jako svou platformu
- kamufláž na zbraň
- hledí na zbraň
- další nespecifikovaný BF Hardline obsah
- unikátní psí známku do Battlefield 4 

Psí známkou se můžete v BF4 chlubit od příštího měsíce, zbylé bonusy najdete až v plné verzi BF Hardline.

Tvůrci z Visceral rovněž do bety BF Hardline zabudovali další dva bonusy. Pokud v betě dosáhnete desáté úrovně, získáte do plné verze speciální battlepack (platí pro PC a PS4 verze). A když v betě povolíte sdílení informací na váš Facebook, automaticky obdržíte tisíc dolarů v in-game měně, za které můžete nakoupit zbraně a vybavení.

Nic víc vědět nepotřebujete. Podstatná je stejně informace, že PC betu Battlefield Hardline můžete vyzkoušet hned teď bez absolvování soutěží, čekání na rozdávačky a podobné nesmysly.

Nejnovější články