V prvním roce vyjdou pro The Division dva velké updaty a tři datadisky
zdroj: tisková zpráva

V prvním roce vyjdou pro The Division dva velké updaty a tři datadisky

3. 3. 2016 19:22 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Co je vlastně The Division za žánr? Onlineovka, nebo spíše multiplayer akce? Můžeme se na to konto hádat celé hodiny, ale plány tvůrců ohledně updatů na celý rok dopředu naznačují, že interně s The Division zachází jako s onlineovkou, která potřebuje nejenom pravidelné patchování, ale též updaty či datadisky, co přináší nový obsah. V případě The Division je jich do konce roku naplánovaných celkem pět – první dva vyjdou zdarma, další tři už budou placené.

Nejdříve je třeba říci, že tvůrci ze studia Massive budou do hry po vydání pumpovat nové výzvy a úkoly v rámci pravidelných denních a týdenních misí nebo Dark Zone eventů. Samozřejmě budou do hry bezplatně a mimo datadisky přidávat i řadu dalších prvků, které vzejdou z požadavků komunity. Zmíněných pět datadisků ale vyjde v následujícím pořadí.

Incursion

První update vyjde v dubnu a nabídne nový end-game obsah, určený hlavně pro skupiny hráčů, ne pro samotáře. Party hráčů budou čelit obtížným nepřátelům výměnou za high-level zbraně a jiné vybavení. Update rovněž do hry přidá možnost směny lootu v rámci party.

Conflict

Během května vyjde druhý zdarma dostupný update, který přinese nové prvky v rámci Dark Zone, ale hlavně nabídne novou incursion lokaci v okolí křižovatky Columbus Circle.

zdroj: youtube.com

Tím zdarma dostupný obsah pro majitele základní verze hry končí. Níže jmenovaný obsah už bude dostupný jen pro majitele season passu, Gold edice, sběratelské edice nebo Sleeper Agent edice. Sluší se rovněž dodat, že majitelé těchto edicí automaticky dostanou i speciální zbraně a jiné vybavení, které majitelům základní hry buď nebude dostupné vůbec, nebo za nějaký drobný poplatek...

Expansion I: Underground

První větší datadisk vyjde v červnu a zavede hráče do podzemí v New Yorku, kde se mohou sami, nebo ve skupince ztrácet v labyrintu chodeb a kosit nové nepřátele s pomocí nových zbraní a jiného vybavení.

Expansion II: Survival

K vydání druhého datadisku dojde ještě během léta a soudě dle názvu do hry přidá nutnost přežít v nepřátelském prostředí skrze hromadění nezbytných zásob, které je třeba hledat v ulicích postapo New Yorku.

Expansion III: Last Stand

Třetí zatím oznámený datadisk vyjde v průběhu zimy (může to být letos, ale i příští rok) a hráči by v něm měli čelit novému nepřáteli. Dokonce ani video neprozrazuje o posledním datadisku další podrobnosti, zatím tak můžete pouze spekulovat.

28290_tom-clancys-the-division-year-one-trailer-uk-hksetddvcjy-video.mp4_snapshot_01.55_[2016.03.03_19.14.41] zdroj: tisková zpráva

Možná však bude nejlepší počkat, co se vlastně z The Division vyklube. Poslední dvě bety sice nabídly možnost si hru pořádně vyzkoušet, ale pořád šlo jen o ukázku po stránce obsahu i herních prvků.

The Division vyjde 8. března pro PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články