Tvůrci Sleeping Dogs chystají pokračování s názvem Triad Wars
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Sleeping Dogs chystají pokračování s názvem Triad Wars

8. 10. 2013 11:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

United Front Games ví, jak mi udělat radost. Zatímco sandboxovým krajinám momentálně vládne Grand Theft Auto V, s láskou vzpomínám na skromnější, ale po příběhové stránce atraktivnější příběh Wej Šena, policajta v utajení, který prošel cestou Volavky a... Sleeping Dogs, tahle skoro zrušená hra, překvapivě zabodovala.

Nyní se United Front Games pochlubili, že chystají novou hru ze Sleeping Dogs universa. „Dlouho jsme mlčeli, ale teď už vám můžeme něco prozradit. Děláme na nové hře! Nemůžeme toho moc prozradit, ale možná už jste něco četli o trademarku Triad Wars? Jsme nadšení, protože jde o další hru v Sleeping Dogs světě. Chtěli jsme ji dělat už dlouho a jsme rádi, že znovu pracujeme se Square Enix.“

Přesně tohle se můžete dočíst na oficiálních stránkách vývojářského týmu. O mnoho víc tam toho není, jen že další novinky se dozvíme až v příštím roce. Netušíme ani platformy, ale snad můžeme doufat v novou generaci konzolí a tedy i odpovídající PC verzi. Protože hra asi nevyjde před koncem roku 2014 a sotva by ji někdo tvořil na současnou generaci.

Samozřejmě není jisté, o jaký žánr půjde. Snad se ale neodvrátí od osvědčeného modelu a nezkusí příliš experimentovat, třeba s nějakou variací na MMO. Sleeping Dogs totiž tvořil hlavně příběh a samozřejmě prostředí. Jedno bez druhého by už nemuselo tolik fungovat. Takže se klidně zaměřte na pořádnou multiplayerovou složku, ale nevzdávejte se kampaně!

Nejnovější články