Tvůrci Runaway shání peníze na novou adventuru Day One
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Runaway shání peníze na novou adventuru Day One

10. 7. 2012 10:44 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tak už i tvůrci známé adventurní série Runaway se obrací na crowdfunding (vymyslete už někdo normální český výraz!). Vývojáři z Pendulo Studios využívají nedávno spuštěného systému Gamesplanet Lab a žádají po hráčích peníze na vývoj adventury Day One, která se vám po rozkliku představuje moc pěkným a vtipně pojatým intro videem, jenž zároveň vysvětluje, proč je obtížné sehnat na hru peníze klasickým způsobem.

Za požadovaných 300 tisíc euro tvůrci slibují udělat menší, ale kompletní adventurku s temně komediálním námětem o korupci, smrti, DRM, politice, morálce a zkrátka všech neduzích dnešního světa. Tohle všechno absolvujete v roli novináře, kterému doktor právě řekl, že je nevyléčitelně nemocen a zbývá mu den života. Když ale po cestě domů najde kapsli se vzkazem „Tohle tě udrží na živu dalších 24 hodin. Přijeď do Paříže pro další informace. My už si tě najdeme,“ tak neváhá a vyráží.

Start hry působí dynamicky, snad takový bude i zbytek hry. Ale jen, když tvůrci vyberou dost peněz – mají na to 60 dní. Samozřejmě za různě vysokou investici nabízí solidní škálu odměn a výhod včetně možnosti absolvovat roční kurz game designu na univerzitě v Madridu. Na to si ale připravte nejenom znalost španělštiny, ale hlavně přes 10 tisíc euro. Au. Pokud vás Day One zajímá, nebo se chcete přesvědčit, že hra bude držet stejný vizuální styl, jako všechny ostatní hry od Pendula (ano bude), tak mrkněte na tuhle stránku. Dozvíte se zde vše podstatné.

zdroj: Archiv

Nejnovější články