TRON RUN/r je tajemná závodní akce z filmového sci-fi světa
zdroj: tisková zpráva

TRON RUN/r je tajemná závodní akce z filmového sci-fi světa

4. 12. 2015 18:27 | Novinky | autor: Adam Homola |

Jednou z her, představených na The Game Awards, je na pohled nenápadný, ale zároveň výrazný TRON RUN/r. Z obrázků i videa jde odtušit, že půjde s největší pravděpodobností o jakousi PC variaci na klasické mobilní "běhačky," ale bohužel nám to popis early access verze na Steamu příliš neulehčuje. Vedle běhání totiž budou ve hře i bojové sekvence, které mají prověřit váš postřeh.

K bojovým sekvencím si můžete připočítat power-upy a ikonické Light Cycles. Ty ve hře ale ještě nejsou, zajezdíte si na nich později. Jak už bylo řečeno, TRON RUN/r je zatím dostupný na Steamu v programu předběžného přístupu a momentálně nabízí několik prvních úrovní z módu DISC. Další úrovně, stejně jako mód CYCLE, přibudou v nadcházejících týdnech.

TRON RUN/r by se měla v předběžném programu ohřát několik měsíců, ale zatím neznáme ani přibližné datum vydání. Nejzajímavější na oznámení hry je paradoxně fakt, že nevíme kdo za ní stojí. Na Steamu není o vývojáři či vydavateli ani slovo, na začátku ani na konci traileru neuvidíme žádná loga firem, nic.

TRON RUN/r zdroj: tisková zpráva

Spekuluje se o nepříliš známém studiu Sanzaru Games, ale ti na svých oficiálních stránkách ani sociálních sítích nemají o hře jedinou zmínku. Jisté je jen jedno - držitelem práv na značku Tron je Disney. Jestli ovšem TRON RUN/r vydává Disney Interactive je ve hvězdách (také se o hře na svých stránkách nezmiňují). Ať už na titulu pracuje kdokoliv, můžete si jej teď v předběžném přístupu koupit za 10 eur.

Nejnovější články