Survival onlineovka H1Z1 se rozdělí na dvě samostatné hry
zdroj: tisková zpráva

Survival onlineovka H1Z1 se rozdělí na dvě samostatné hry

7. 2. 2016 15:54 | Novinky | autor: Jan Körmendy |

Po dlouhých diskusích ohledně dalšího vývoje H1Z1 se studio Daybreak rozhodlo rozdělit hru na dva samostatné tituly - H1Z1: King of the Kill (Battle Royale) a H1Z1: Just survive. Netradičnímu kroku se nelze divit. Hráčská komunita opouštěla survival mód hry ve velkém, protože se studio v poslední době zaměřilo prakticky jen na vývoj Battle Royale módu. O survival módu tvůrci příliš nehovořili a upustili od roadmapy i eventů – ty, které se odehrály, se týkaly pouze Battle Royale. Přesto ale existuje spousta hráčů, kteří do survival módu vkládali své naděje na pořádnou hru s pravidelnými updaty. Proto se studio rozhodlo základní hru rozdělit a vyhovět oběma komunitám. Ve výsledku by tak všichni hráči měli dostat to, co chtějí…

Na obou hrách bude po rozdělení, které nastane 17. února, pracovat samostatný tým, a každá bude mít vlastní web, fórum i obsah. Každá bude stát 20 dolarů a hráči, kteří si zakoupili H1Z1 v early accessu, dostanou samozřejmě obě hry. To samé platí i v případě, že si hru koupíte ještě před 17. únorem. Co se týče skinů a různých zakoupených předmětů, které už máte ve svých inventářích, tak budou dostupné v obou hrách.

H1Z1: King of the Kill by se měla přejít z předčasného přístupu vyškrábat již během letošního léta, což platí i pro konzolovou verzi. O vydání hotové verze H1Z1: Just survive zatím tvůrci nic bližšího neříkají. Další informace o hře najdete na oficiálních stránkách.

Nejnovější články