Surival akce The Solus Project žije a ukáže se na Gamescomu
zdroj: tisková zpráva

Surival akce The Solus Project žije a ukáže se na Gamescomu

3. 8. 2015 13:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Sci-fi survival singleplayerová akce The Solus Project se bude hráčské i novinářské veřejnosti prezentovat v rámci letošního Gamescomu, jenž v Kolíně nad rýnem vypukne již tento týden. Prezentace samotná pak proběhne přímo na stánku Microsoftu, na jehož modernější konzoli hra dorazí v rámci programu ID@Xbox. Titul vzniká v kolaboraci studií Teotl Studios a Grip Games a tento vývojářský tandem u příležitosti aktuálního oznámení vypouští do světa také novou sadu obrázků, jež představuje snahu přežít v opuštěné pustině daleko od vlastního domova.

The Solus Project postaví hráče do role trosečníka na neznámé planetě označené Gliese-6143-C, kde nic není zadarmo a kde se o své místo mezi živými budou muset hráči patřičně poprat. Sledovat přitom bude třeba nejen míru hladu, žízně a tělesnou teplotu, ale na pozoru se budou muset hráči mít například i před nepříznivým počasím.

Hlavním cílem hráčů tohoto singleplayerového dobrodružství pak nebude pouze vlastní přežití a vyslání signálu na domovskou planetu, ale ještě při tom všem navíc nepůjde o nic menšího, než o záchranu celého lidstva. V tomto jsou však vývojáři zatím více než tajemní.

A jak napovídá následující galerie, bude se nač koukat a čím kochat – celé to napínavé dobrodružství totiž navíc poběží v moderním kabátku, jenž na PC a Xbox One zprostředkuje Unreal Engine 4. Mrkněte sami a těšte se spolu s námi na Gamescom, z kterého vám pochopitelně budeme přinášet podrobné zpravodajství.

Nejnovější články