Suda51 dělá brutální řezničinu Let it Die exkluzivně pro PS4
zdroj: tisková zpráva

Suda51 dělá brutální řezničinu Let it Die exkluzivně pro PS4

11. 6. 2014 10:18 | Novinky | autor: Adam Homola |

Včera o tom mluvil Dan Vávra a Polygon z toho udělal speciální sestřih. Na letošní E3 se to brutálními hrami jenom hemží. A mezi ty nejbrutálnější, alespoň podle krátkého traileru, můžeme zařadit i nejnovější dílo od známého tvůrce jménem Goichi Suda, přezdívaného často Suda51. Jeho novinka se jmenuje Let it Die a vyjde exkluzivně na PlayStation 4 v průběhu příštího roku.

Suda se na včerejší tiskové konferenci Sony neobjevil, ale trailer na Let it Die ano, a slabším duším určitě zvedl nejedno obočí. Chvílemi hra vypadala jako ještě brutálnější varianta Mortal Kombat křížená s Manhuntem a zabalená do typického kabátku, který Suda svým hrám propůjčuje.

Z upoutávky se toho příliš dozvědět nelze, ale různé věci, které mají například "+6 na obranu", naznačují, že v Let it Die nepůjde jen o holou rubačku. Mohl by se dostavit loot nebo možná i lehké RPG prvky.

Naštěstí se ale Suda rozpovídal a na Destructoidu lze najít alespoň pár drobků. Předně, pro kreativního tvůrce stojícího třeba za Shadow of the Damned, Killer is Dead, Lollipop Chainsaw nebo No More Heroes, bude Let it Die poměrně velkou změnou.

zdroj: Archiv

Hra nebude tolik postavená na příběhu a postavách. Půjde také o první free to play titul studia Grasshopper Manufacture. Detaily mikrotransakcí (za co se tedy bude platit) zatím vývojáři neprozradili. Ostatně hra vyjde na PS4 až někdy v průběhu příštího roku, takže zatím je na promyšlení F2P modelu dostatek času.

Vedle sekyr a různých jiných zbraní na blízko budou v Let it Die i střelné zbraně a smrťák na skateboardu, který přijede až na konci traileru do loga hry. Prý bude hrát Let id Die velkou roli. To málo co o Let it Die zatím víme, vypadá divně. Což je tak nějak v pořádku, protože málokterá hra Sudy51 umí a chce byla "normální".

Nejnovější články