Star Wars: Attack Squadrons bude free-to-play vesmírná střílečka
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Attack Squadrons bude free-to-play vesmírná střílečka

18. 12. 2013 11:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Disney dokazuje, že nově pořízenou značku Star Wars hodlá využít i pro jiné než mobilní hry a představuje novou hru z tohoto světa - stíhačkový Star Wars: Attack Squadrons. Prozatím o titulu mnoho nevíme, vlastně skoro nic. Tedy, víme, že hra nabídne multiplayerové PvP bitvy pro šestnáct hráčů.

Posadit se ve hře můžete do kokpitu X-wingu asi i Y-wingu, pokud trailer nekecá, a proti nim se postaví letka TIE Fighterů, zřejmě různých typů. Ale to už můžeme odhadovat jen ze sporého traileru, který se vytáhne hlavně soundtrackem z Návratu Jediho. Jinak toho moc neukazuje.

Co se týče samotného herního systému, budete si moci upravovat svůj letoun a následně soupeřit v jednom ze tří módů – Free for All (klasickém deathmatchi), Team Dogfight (team deathmatchi) a Base Defense, kde bráníte svou základnu a napadáte cizí. Za bodíky si pak odemknete nová vylepšení apod.

....

Prozatím je velmi obtížné odhadnout, jaký letový model hra nabídne. Mám ale podezření, že hra zkusí vstoupit na pole občasnějšího poletování s jednoduchými pravidly, než aby operovala s propracovanějším systémem X-wingu. Prozatím se můžete na oficiálních stránkách přihlásit do bety. Star Wars: Attack Squadrons vyjde v příštím roce na PC.

Nejnovější články