Space Rangers 2 se vrátí v HD remaku příští týden
zdroj: tisková zpráva

Space Rangers 2 se vrátí v HD remaku příští týden

10. 10. 2013 16:28 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Zpátky v době, kdy se za nejnovější hry považovaly tituly jako Jedi Outcast nebo GTA 3, se z ruských luhů a hájů vyloupla hra Space Rangers. Dočkala se i pokračování, a i když byla v luzích a hájích střední a východní Evropy oblíbena, kvůli mrzké propagaci je prakticky neznámá v zemích západněji od nás. A právě to se nyní snaží napravit HD remake Space Rangers 2 s podtitulem A War Apart.

Space Rangers HD: A War Apart přinese „to nejlepší z předešlé hratelnosti“ a zachová i příběh pojednávající o obraně galaxie před invazí robotů Dominátorů. Hráč může cestovat, obchodovat, plnit vládní mise, zkrátka provádět klasické úkony rozmáchlých vesmírných oper. Součástí bude i obsah z datadisku Reboot, stejně jako - to už se dá odhadnout z názvu - i remasterovaná HD grafika podporující rozlišení až 1920x1200 bodů.

Především je však A War Apart konečně k dispozici nerusky hovořícím hráčům! Do angličtiny bylo přeloženo 400 tisíc slov (něco pod tisíc stran), což se může zdát na strategii dost, ale ona je to pořádně ukacená a příběhem obtěžkaná strategie/simulace.

Na hře pracuje prověřené ruské studio SNK-Games, autoři Space Rangers 2 i datadisku Reboot. Počínaje 17. říjnem bude A War Apart k dispozici na Steamu, krátce poté si zájemci žijící v Evropě budou hru moci pořídit i na zastaralém formátu DVD placky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

 

Nejnovější články