První informace o Batman: Arkham Knight doprovází dramatický trailer
zdroj: tisková zpráva

První informace o Batman: Arkham Knight doprovází dramatický trailer

4. 3. 2014 16:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

(Aktualizováno) Nejdříve přes eshop Game a následně jako obálková hra dalšího čísla magazínu GameInformer byla odhalena nová Batman hra od tvůrců z Rocksteady. Batman: Arkham Knight vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 a půjde o finále celé Arkham série.

Hra vyjde ještě letos a z kusých informací vyplývá, že vůbec poprvé v rámci série si ulicemi Gothamu zajezdíte v Batmobilu! Podle GI navíc půjde o styčný bod hratelnosti nového dílu oblíbené série. Arkham Knight se bude odehrávat v nové části Gotham City, která má být co do rozlohy mnohem větší, než byla herní plocha Arkham City. Krom jiného i proto, abyste se mohli po širších ulicích prohánět s Batmobilem.

Batman by ale na konto vozítka neměl přijít o možnost cestovat městem po svých, k čemuž využije způsoby pohybu známé z předchozích dílů. Batman se v nové hře utká s řadou padouchů, bez nichž by vlastně samotná existence netopýřího muže neměla smysl. Nechybí mezi nimi kousky jako Scarecrow (zřejmě hlavní záporák), Penguin, Two-Face, Harley Quinn a další.

...

Z Game Informeru prozatím další informace nevypadly, ale brzy jich možná bude více, než kolik zvládne člověk naráz pobrat. Zpráva o integraci Batmobilu do hry ale zní skvěle sama o sobě a fakt, že hra vyjde už jen na novou generaci konzolí, by mohl nahrát dalšímu kroku vpřed v rámci technických kvalit. Stejně tak je příjemné, že se k Batmanovi vrací Rocksteady, byť Arkham Origins od Warner Bros. Games Montréal nebyl žádný průšvih.

Nejnovější články