Pozvedne Mickey znovu svůj štětec v Epic Mickey 2?
zdroj: tisková zpráva

Pozvedne Mickey znovu svůj štětec v Epic Mickey 2?

29. 8. 2011 12:00 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Když se herní svět doslechl, že Warren Spector (System Shock, Deus Ex) pracuje pro Disney na titulu s názvem Epic Mickey, vyvolalo to velká očekávání. O tom, jak to tehdy nakonec dopadlo, si můžete přečíst v recenzi, ale na rovinu je třeba říci, že jsme s vývojem pokračování moc nepočítali. Zřejmě mylně. Aktuálně se totiž objevily spekulace ohledně vývoje druhého dílu. Anonymní čtenář upozornil kolegy z Destructoidu na údajnou anketu, v jejímž rámci jsou vybírány artworky na krabici nové hry. Vybírat lze také z několika variant názvů, konkrétně to jsou: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street a Epic Mickey 2.

Epic Mickey 2 se údajně vyvíjí i pro jiné konzole (PS3, X360), než jenom Nintendo Wii a novým herním prvkem by mělo být zapracování split-screen multiplayeru pro dva hráče, s čímž nejspíš souvisí přítomnost staršího bratra Mickeyho Oswalda, jehož výraznou schopností je létání pomocí uší.

Jestli jsou však informace o anketě pravdivé, nebo jde o nějaký žertík, to zatím nevíme. A i kdyby pravdivé byly, není to zárukou, že se druhého dílu skutečně dočkáme. Ale vzhledem k tomu, že Epic Mickey rozhodně nebyl propadák a celkově se prodalo před dva milióny kusů, není případné pokračování nikterak nereálnou fantazií. Nezbývá než se těšit na nějaké oficiální oznámení.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články