Podmínky účasti v alfa a beta testu Battlefield 3
zdroj: tisková zpráva

Podmínky účasti v alfa a beta testu Battlefield 3

27. 7. 2011 17:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

DICE byli natolik bombardováni otázkami ohledně toho, kdy si budou moci hráči zkusit alfa a beta verze Battlefield 3, až se rozhodli vydat krátký článek, v němž objasňují, jak to bude s jednotlivými testy a možností účasti v nich. Předně je tu alpha trial, což je „období zaměřené na testy zátěže serverů pro specifický počet hráčů“. Alpha trial test nebude přístupný na přihlášky, tvůrci si budou sami vybírat z těch, kteří jsou zapsáni k odběru newsletteru a zároveň drží v některé z předešlých BF her statut veterána. Rovněž nečekejte uvolňování alfa klíčů na Twitteru a dalších sociálních sítích, tohle je čistě technický test.

S betou je to trošku jinak. Pokud jste zakoupili limitovanou edici Medal of Honor, jistě jste už dostali zprávu s pozvánkou do bety, která začne v září. Není třeba mít nějaký kód, ale jen kopii MoH hry, na níž je samolepka Battlefield 3 beta. Dokonce ani nevadí, že nejste přihlášeni k odběru newsletteru, stejně si pak budete moci betu zkusit. Když to shrneme, tak alpha trial je jen pro šťastlivce, s betou už to budete mít teoreticky jednodušší. Kolik nadšených fanoušků půjde po bazarech shánět limitovanou edici Medal of Honor? 
Nevnímejte ovšem předchozí odstavce jako tvrzení, že se do bety dostanou jen vlastníci Medal of Honor. Samozřejmě budou i tradiční cesty distribuce kódů.

Na Shop.Games.cz si až do vydání hry můžete předobjednat limitovanou edici Battlefield 3 pro PC (999 Kč), Xbox 360 (1399 Kč) nebo PlayStation 3 (1399 Kč). Limitovaná edice obsahuje navíc zdarma obsahový in-game balíček Battlefield 3 Back to Karkand se čtyřmi mapami z Battlefield 2. V edici jsou i další bonusy v podobě zbraní, psích známek apod.

Nejnovější články