Okhlos je šílená strategie s davem naštvaných řeckých hrdinů a filosofů
zdroj: tisková zpráva

Okhlos je šílená strategie s davem naštvaných řeckých hrdinů a filosofů

20. 1. 2014 12:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Některé nápady jsou praštěné a tedy i originální. Mezi takové, které určitě v rámci podivností stojí za pozornost, patří Okhlos od argentinských Coffee Powered Machine. Ve hře ovládáte, tedy alespoň částečně, rozzuřený, násilnický a zcela zamilováníhodný dav občanů antického Řecka.

Nejde však o nějaké bezejmenné chlapíky. Najdete zde hrdiny jako Hérakla, který bude silný, Spartaka (takže to nebude ryze řecká hra, ale víte, jak to je s tím vnímáním antiky), jenž dokáže váš dav povzbudit a přidávat osvobozené otroky, Noema (vážně to nebude jen řecké), který klonuje zvířata nebo Hippokrata, který je prý na perníku a nemyslí se tím ten z Pardubic.

Váš dav se bude řítit za vlaječkou, kterou mu ukážete směr, a pak už bude silně autonomní. Právě podle toho, jaké hrdiny (a filosofy, otroky, zvířata a všechno možné) posbíráte bude mít váš dav vlastnosti a schopnosti. Samozřejmě v první řadě půjde o sílu ničit co mu přijde pod ruku, ale třeba Asklépios vám zvýší schopnosti léčitelů v davu.

To bude důležité, protože váš dav nebude jen bouřit a ničit, ale i bojovat s nejrůznějšími mytologickými potvorami, armádami a také bohy. Podle toho, v jakém městě zrovna řádíte se budou lišit vaše úkoly a soupeři. Celkově tahle hra vypadá jako potenciálně skvělá zábava se spoustou humoru. Okhlos vyjde někdy v tomto roce na PC.

...

Nejnovější články