Naughty Dog oznámili nové Uncharted exkluzivně pro PS4
zdroj: tisková zpráva

Naughty Dog oznámili nové Uncharted exkluzivně pro PS4

15. 11. 2013 10:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Uncharted je jedna z mála úspěšných nových značek Sony pro PlayStation 3 a není divu, že vývojáři z Naughty Dog svým způsobem poruší své zajeté pravidlo - s každou novou generací konzolí dělali novou značku. A protože se tahle, teď už vlastně minulá, generace konzolí táhla hrozně dlouho, vytasili se tvůrci s The Last of Us. A s dnešním (ano, my si ještě pár týdnů počkáme) startem PlayStation 4 v USA tu máme i oznámení kompletně nového Uncharted.

Zatím nenese číslovku 4 ani žádný podtitul, ale prezentuje se alespoň malým teaserem, který definici slova teaser beze zbytku naplňuje. Ze hry jako takové neukazuje vůbec nic a jen se nás snaží navnadit na něco, co přijde bůh ví kdy. Vzhledem k tomu, že hru oznámili až na konci roku pomocí nic neříkajícího videa, je pravděpodobné, že bychom se nového Uncharted mohli dočkat až v roce 2015. Na oficiálním PlayStation blogu jsme se dočetli alespoň něco málo, i když o hře vám to taky mnoho neřekne:

“Naším cílem je pokračovat v tom, co jsme dokázali na minulých generací konzolí a zase jednou hráčům přinést to nejlepší vyprávění příběhu, nejlepší performance capture, technické inovace a nejlepší grafiku na PlayStation 4. Můžeme také potvrdit, že ten hlas v teaseru patří herci Toddu Stashwickovi, který bude hrát jednu z postav ve hře.” Podle tónu a slov by to mohl být nový záporák?

...

Dá se asi očekávat, že se oblíbený Nathan Drake vrátí, stejně jako jeho herec a dabér Nolan North. Teď je jen otázka, jestli bude nové Uncharted pořád tou více či méně stejnou hrou jen v hezčí grafice, nebo si tvůrci z Naughty Dog dovolí původní koncept nějak výrazně změnit a inovovat.

Chtěli byste další podobné Uncharted, nebo byste se velkým změnám vůbec nebránili? Každá série se časem vyčerpá a i když bude mezi třetím a čtvrtým dílem poměrně velká pauza, změna je vždycky fajn.

Nejnovější články