Metro: Last Light dostane tunu DLC a tedy i Season Pass
zdroj: tisková zpráva

Metro: Last Light dostane tunu DLC a tedy i Season Pass

23. 5. 2013 18:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Učarovala vám postapokalyptická střílečka Metro: Last Light? Tak to vás určitě zaujme i DLC plán, která ukrajinští vývojáři z 4A Games pro hru nachystali. Během léta by se měly objevit balíčky stažitelného obsahu, která vám prodlouží pobyt v moskevské podzemce i nad ní.

Andrej Prochorow to komentuje: „Arťomův příběh je sice ukončen, ale jsou tu jiné postavy a příběhy, které chceme vyprávět. Fanoušci série rádi navštíví známé lokace a postaví se novým výzvám, které chceme vytvořit. Na těchto nových příbězích pracujeme od dokončení hry a doufáme, že během léta je vydáme“. A co tedy fanoušky čeká?

Faction Pack (bude první a vyjde už v červnu) a Chronicles Pack by měla být DLC zaměřená na příběh. Tvůrci slibují nové příběhy a nové prvky v rámci zaběhlé hratelnosti, které vám zaručí zábavu i po dlouhých hodinách zírání na vnitřky tunelů. Tower Pack by měl přinést nějakou náročnou výzvu pro veterány hry. Developer Pack prý následně nabídne hráčům možnost „prozkoumat svět Metra skrze zajímavé nástroje“. Že by tedy editor?

Pokud byste chtěli zaplatit za DLC předem a se slevou, Metro: Last Light bude mít vlastní Season Pass. Na Steamu a PSN vyjde na 15 euro, na XBL 1200 MS bodů, což není za čtyři DLC balíčky špatné. Kromě všech daných DLC dostanete se Season Passem poloautomatickou brokovnici Abzats, která v sekundárním módu vypálí všech šest nábojů najednou. Zdá se ovšem, že v rámci Season Passu nedostanete tolik kritizovaný (svým vynecháním v plné hře) Ranger mód.

Nejnovější články