Koupí GoW: Ascension si zajistíte přístup k demu Last of Us
zdroj: tisková zpráva

Koupí GoW: Ascension si zajistíte přístup k demu Last of Us

24. 1. 2013 19:03 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Co má společného God of War: AscensionThe Last of Us krom toho, že jsou to PlayStation 3 exkluzivní hry? Žánrově nic moc, tematicky už vůbec nic, po stránce herních mechanismů jsou obě hry také jiná káva, takže v tom musí být něco jiného. To „něco jiné“ je exkluzivní demoverze The Last of Us, ke které se dostane každý, kdo si zakoupí GoW: Ascension.

Zatím sice není jasné, kdy bude demo očekávané akční adventure k dispozici, ale vzhledem k tomu, že The Last of Us vychází 7. května, tak asi někdy před tímto termínem, a určitě to nebude dříve, než 15. března, kdy God of War: Ascension vychází v Evropě.

Ono těch nejasností okolo dema v The Last of Us je trošku více, takže zatím vůbec nevíme, co znamená onen přídomek „exkluzivní“. Jestli to má být opatrný náznak toho, že jinak se k demu dostat nepůjde, nebo jestli se kupci GoW dostanou k demu o chvilku dříve, nebo tohle demo bude jiné, než to pro veřejnost… nic nevíme. Časem se to ale všechno vyjasní a pro tuhle chvíli máte alespoň námět k zamyšlení nad tím, jestli jste, nebo nejste tak velkými fanoušky The Last of Us, abyste kupovali GoW: Ascension, i když normálně byste o tom ani neuvažovali.

 

Nejnovější články