Jak se hraje tahová plošinovka Ronin? Vyzkoušejte demo a uvidíte sami
zdroj: tisková zpráva

Jak se hraje tahová plošinovka Ronin? Vyzkoušejte demo a uvidíte sami

21. 4. 2015 10:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Netradičně tahová plošinovka Ronin dorazila na Steam, kde si hráči mohou také vyzkoušet demoverzi, aby nekupovali zajíce v pytli. Plná verze vyjde během května, prozatím lze však tento projekt z klávesnice jediného člověka za zvýhodněnou cenu předobjednat. K dispozici je hráčům standardní i speciální edice, obsahující mimo základní hry také komiks a soundtrack. Pokud na demoverzi nemáte čas, můžete si zběžnou představu o hře udělat prostřednictvím traileru.

Ronin nabídne hráčům příběh pomstychtivé hrdinky, která se vydala na cestu odplaty vstříc pěti prominentním a dobře střeženým bossům jedné zločinecké organizace. O tom, že její cesta bude lemována krví, nemusí být žádných pochyb a přesvědčit vás o tom může zmíněný trailer. Vedle cákanců stylizované krve také v praxi předvádí, jakým způsobem fungují herní mechanismy.

Zda může plošinovka fungovat i jako tahový titul, o tom se můžete přesvědčit sami. Demoverze je na Steamu dostupná již nyní a nabízí v rámci tří misí ochutnávku z plné verze, která se natáhne na rovnou celou patnáctku levelů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články