Homeworldy se vrací v remasterované edici i se sběratelkou
zdroj: tisková zpráva

Homeworldy se vrací v remasterované edici i se sběratelkou

6. 3. 2014 11:37 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

O chystaném znovuvydání naleštěných Homeworldů se šuškalo už od převzetí značky Gearboxem, oficiálně to bylo potvrzeno loni v létě. Nyní však po dotazovací akci představil Gearbox skoro-definitivní vzhled balíčku. Obsahuje graficky vylepšené verze obou her, puristé se však nemusejí obávat přepisování historie.

Vedle nových verzí obou Homeworld her, vylepšených o hi-res textury a modely, moderní grafické efekty, HD podporu a 4K rozlišení, totiž Homeworld Remastered Collection obsahuje i archivní verze obou titulů v původním vzhledu, stále však kompatibilní s dnešními systémy. K dispozici nebudou nejenom samotné původní hry, ale také obsah vytvořený fanoušky. Rovněž došlo na spojení multiplayeru z obou her do jediného.

Gearbox zatím fanouškovský obsah blíže nespecifikoval a není jasné, jak to bude s datadiskem Cataclysm (oficiální zpráva ho nezmiňuje a dotazy na Facebooku prozatím zůstávají nezodpovězeny), stejně jako stále neznáme datum vydání. Brzy se však mají otevřít stavidla PC předobjednávek a mezitím si fanoušci rovněž mohou zahlasovat nad obsahem sběratelské edice, která ke šťastným majitelům dorazí ve fyzické kopii někdy na podzim tohoto roku. Je libo v ní krom placek a plakátů najít spíše 6'' nebo 12'' sošku Mateřské lodi? Rozhodujte zde.

Nejnovější články