H-Hour uspěla na Kickstarteru, SOCOM bude mít nástupce
zdroj: tisková zpráva

H-Hour uspěla na Kickstarteru, SOCOM bude mít nástupce

3. 7. 2013 18:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Chvíli to vypadalo, že projekt jménem H-Hour: World's Elite na Kickstarteru neuspěje, a já tím pádem budu mít argument, proč se tahle crowdfundingová brána definitivně zvrhla. Naštěstí mé sýčkování přišlo vniveč a se čtyřmi dny rezervy se potřebných dvě stě tisíc dolarů na H-Hour: World's Elite vybralo.

Oč jde? Special Operations Forces Studios je nový tým, za nímž stojí partička lidí, která pracovala na titulech jako byl SOCOM a Rainbow Six. A právě v tomto duchu by se měla nést i jejich chystaná hra H-Hour: World's Elite – tedy promakaná, taktická multiplayerová střílečka, ke které časem přibude i kampaň.

Hlavní je ale důraz na specifický multiplayer, který je daleko od současných stříleček. Hra by měla vyjít na PC a PS4, přičemž oněch dvě stě tisíc dolarů má sloužit jako odrazový můstek pro sehnání dalších investorů mimo tradiční vydavatelské firmy, k nimž se nechce studio uchylovat. Dnes je to oblíbená strategie, jak sehnat peníze na velké nezávislé hry, kterou zkouší i Jenova Chen.

H-Hour: World's Elite by tak mohla vrátit zpátky to klasické taktické střílení, přičemž důraz je kladený především na slovo taktické. Navíc je sympatické, že vám tvůrci nevěší bulíky na nos, ale rovnou říkají, že ona částka je jen začátek, který povede k většímu rozpočtu, bez nějž moderní multiplayerovou střílečku udělat nejde. Takže, pokud chcete, poslechněte si ještě Davida Searse ve videu nebo rovnou zamiřte na stránky projektu.

Nejnovější články