Demoverze PES 2015 vyjde se zpožděním, PC hráči se nedočkají vůbec
zdroj: tisková zpráva

Demoverze PES 2015 vyjde se zpožděním, PC hráči se nedočkají vůbec

17. 9. 2014 19:50 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zatímco už pár dní máte šanci testovat hratelnost FIFA 15 díky demoverzi, s konkurencí od Konami zatím nový ročník fotbalu od EA neporovnáte. Na dnešek naplánované vydání dema PES 2015 se koná pouze v Asii (krom Japonska), zatímco Evropa i Amerika mají smůlu. Tedy, Evropa ještě o fous větší. V USA vyjde demo PES 2015 v úterý 23. září, nový termín vydání dema pro Evropu Konami teprve oznámí, jak informuje post na Konami stránkách.

Až demo někdy v Evropě vyjde, bude dostupné pro platformy PS3, X360, PS4 a Xbox One, takže majitelé PC mají smůlu, což jim zjevně radost neudělá. Z čeho tak soudím? Stačí se podívat na několik prvních reakcí v diskusi na Konami stránce a situace je celkem jasná. Nutno dodat, že se ničemu nedivím.

Hratelné demo nabídne maximálně desetiminutový exhibiční zápas za světla na Konami stadionu, který můžete absolvovat za týmy Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern Mnichov, Juventus Turín a SSC Neapol.

Jakmile Konami oznámí termín vydání demoverze pro Evropu, dáme vám vědět. Prozatím se můžete podívat na záznam ze zápasu Bayern Mnichov proti Barceloně, který kolegové z CVG pořídili při hraní preview verze na PS4.

Nejnovější články