Capcom oznámil Resident Evil: Revelations pro PC i konzole
zdroj: tisková zpráva

Capcom oznámil Resident Evil: Revelations pro PC i konzole

22. 1. 2013 18:10 | Novinky | autor: Adam Homola |

Překvapivě povedený Resident Evil: Revelations, který v únoru loňského roku poměrně úspěšně zaútočil na Nintendo 3DS, si budete moct užít i pokud 3D krabičku od Nintenda nevlastníte. A ne, na jiný handheld či mobilní systém se hra portovat nebude. Capcom dnes oznámil, že Resident Evil: Revelations vydá na PC, Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U. Majitelé handheldu PlayStation Vita mají smůlu, na handheld od Sony se nedostalo. Capcom slibuje nejen HD grafiku, ale také nový obsah jak ve hře, tak na speciální online síti.

Verze, která se objeví na velkých konzolích a PC pochopitelně stejná nebude. Capcom slibuje vysoce kvalitní HD grafiku, zlepšené efekty, nasvícení a působivější zvuk. Vedle takovýchto logických vylepšení, které by každý čekal, přidají navrch vývojáři ještě jednoho nového nepřítele a nový stupeň obtížnosti. Dojde také na vylepšení módu Raid - tam na nás budou čekat nové zbraně, sady schopností a možnost hrát za Hunka a další postavy ze série. Jen pro připomenutí, Raid mód je takovou residentí variací na populární Horde mód, dnes známý prakticky z každé druhé střílečky.

Resident Evil: Revelations má také naplno využívat služby Residentevil.net, na které má být v době vydání nějaký speciální obsah. Kdybyste chtěli, tak se tam můžete předregistrovat už od 24. ledna - za to dostanete odměnou přednostní přístup k blíže nespecifikovanému obsahu, který s RE:R nějak souvisí. Capcom toho pro svůj staronový titul chystá na internetu víc a další detaily ohledně Residentevil.net má zveřejnit krátce před vydáním hry. Nezapomeňte taky nakouknout do naší galerie, kde najdete z nové verze několik obrázků.

V Evropě vyjde Resident Evil: Revelations na PS3 a Xboxu 360 a Wii U už 24. května 2013. Digitálně bude hra k dispozici na PS3 a PC 21. května. Xbox 360 a Wii U si na své digitální verze budou muset ještě počkat, ale Capcom pro ně zatím přesné datum vydání neoznámil. Trochu nešťastně ale působí cena - za rok starou handheldovou hru (byť bez pochyby kvalitní a povedenou), po nás bude Capcom chtít padesát dolarů. U takového projektu bych očekával cenu třeba poloviční, ale v Capcomu jsou jistě chytřejší...

Nejnovější články