Brothers je nová hra od tvůrců Syndicate a Riddicka
zdroj: tisková zpráva

Brothers je nová hra od tvůrců Syndicate a Riddicka

27. 9. 2012 18:28 | Novinky | autor: Petr Poláček |

O vývojářích ze Starbreeze, z nichž naposledy vypadla ucházející střílečka Syndicate, se vědělo, že pracují na hře s kódovým označením P-13, která by neměla být střílečkou. Což je žánr, který pro své tituly volí Starbreeze nejčastěji. Rojily se různé teorie o tom, co že to P-13 vlastně je, ale většina z nich byla zcela lichá, jak dnes dokázala tisková zpráva oznamující akční adventuru Brothers: A Tale of Two Sons.

Na Unreal Engine technologii postavená hra vyjde příští rok na jaře na XBLA, PSN a Steamu a bude přesně tím, co deklaruje podtitulek – tedy příběhem dvou bratrů. Jejich otec je nemocný a ve snaze jej zachránit se společně vydají hledat pramen živé vody. Tisková zpráva už dále není příliš konkrétní ohledně herních mechanik, ale první video (v článku) naznačuje, že půjde o akční adventuru zaměřenou na spolupráci obou postav – ten umí to a ten zase tohle. A docela to smrdí i podporou kooperace, ale nic takového tiskovka opět nic nezmiňuje.

Místo toho tiskovka obšírně ozřejmuje spolupráci Starbreeze s režisérem Josefem Faresem, který by dle vlastních slov chtěl svou spoluprací na hře propojit hráče emocionálně s postavami během jejich putování interaktivní krajinou, hlubokými lesy i nebezpečnými horami.

zdroj: Archiv

Takže o hře fakticky nevíme nic. Trailer nad rámec uvedených informací ukazuje jenom tu podivnou příšerku, která chlapcům pomáhá, a obrázky rovněž nic dalšího neříkají. Nezbývá než počkat na nové informace, protože spekulovat se mi ale opravdu nechce.

Nejnovější články