Bastion se dočká přídavku, pro PCčkáře bude zdarma
zdroj: tisková zpráva

Bastion se dočká přídavku, pro PCčkáře bude zdarma

12. 12. 2011 17:41 | Novinky | autor: levis |

Akční RPG Bastion se brzy dočká stažitelného přídavku Stranger's Dream, který by měl na PC...

Akční RPG Bastion se brzy dočká stažitelného přídavku Stranger's Dream, který by měl na PC vyjít 14. prosince a nestát ani haléř. Přinést má hlavně novou, vyprávěnou část příběhu plus dva dodatečné multiplayerové módy. Příspěvek do kampaně se má konkrétně jmenovat Who Knows Where a rozvinout příběh hrdiny Ruckse i historii země Caelondia. "Půjde o rozsáhlejší, náročnější část hry," tvrdí v tiskovce vývojáři ze Supergiant Games.

První z multiplayerových módů Score Attack a odemkne všechny idoly a duchy z 1. levelu původní hry. Až se proti nim hráč postaví, bude se hodnotit jeho efektivita v boji a do všech lokací se půjde kdykoliv vracet. V druhém módu No-Sweat budou mít hráči neomezeně příležitostí, jak dál postupovat z místa, kde byli naposledy zabiti v bitvě.


PCčková i xboxová verze přídavku přinese i nové hráčské žebříčky. Bastion: Stranger's Pack DLC vyjde 14. prosince zdarma na PC a za cenu pouhých 80 MP na Xbox Live Arcade, kde hry kvůli cenové politice Microsoftu nemohou být zdarma.

Nejnovější články