Auta z Forza Motorsport 5 se na prvním videu prohání ulicemi Prahy
zdroj: tisková zpráva

Auta z Forza Motorsport 5 se na prvním videu prohání ulicemi Prahy

21. 5. 2013 23:18 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdepak další díl Project Gotham Racing, ale Forza Motorsport 5 si vysloužila to privilegium být představena společně s novou konzolí Xbox One. Těžko říci, kam se po loňské odbočce v podobě Forza Horizon celá série od týmu Turn 10 ubere, ale soudě dle prvních obrázků a traileru (najdete v článku) se tvůrci zaměří na závody těch nejdražších aut na světě.

Nás může těšit, že na videu se dvojice drahých vozítek prohání za doprovodu vzrušeného hlasu komentátora po ulicích a silnicích stověžaté Prahy a svatý nezůstane závodníkům ani Karlův most. Nutno ale dodat, že vývojáři z Turn 10 to poněkud přestřelili s kvalitou dláždění. Nejsem si jistý, že by se závodní speciál v podobné rychlosti na kočičích hlavách Starého města udržel déle než pět metrů. Ale to sem asi nepatří.

...

Konkrétních informací o Forza Motorsport 5 je samozřejmě jako šafránu, tou hlavní se ale zdá být proklamace o využití cloudové služby, která má být nedílnou součástí funkcionality Xbox One. Jestli s pomocí cloudu bude hra dopočítávát to, co by hardware neutáhl, nebo bude cloud používat k dostupnosti hráčských dat kdekoli na světě, potažmo bude s cloudem pracovat v oblasti multiplayeru – lze si prozatím jenom domýšlet. Pro tuto chvíli tedy hru necháme být s konstatováním, že vyjde společně s uvedením Xbox One na trh. Minimálně v některých oblastech zeměkoule to bude již tento rok.

 

Nejnovější články