Aktivace PC verze Batman: Arkham Asylum a Arkham City nyní nefungují
zdroj: tisková zpráva

Aktivace PC verze Batman: Arkham Asylum a Arkham City nyní nefungují

21. 10. 2013 16:13 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vzhledem k tomu, že Microsoft ruší Games for Windows Live, dochází k přesunu na Steam i v případě her, které nebyly původně určené pro Steam. Nyní je aktuální případ her Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City. Přenos se týká i Steam verzí, ale tam se vše vyřeší prostou aktualizací. Pokud jste hru koupili jinde, můžete dle oficiálního návodu zadat kód hry na Steamu a vše by mělo běžet. Teoreticky.

Jenže momentálně aktivace na Steamu nefungují. Dá se čekat, že se to rychle vyřeší, ale pokud byste patřili mezi ty, kdo si hru čerstvě koupili, máte smůlu. I když, pokud byste hru chtěli jen přenést, tak máte rovněž smůlu. Během přenosu bohužel ztratíte své uložené pozice a musíte začít hrát znovu.

K situaci ohledně nefungující aktivace se vyjádřila i Cenega Czech. Dle prohlášení se na odstranění závady pracuje: „do uzavření Games For Windows Live 14. června 2014 je čas, takže není třeba panikařit. Zachovejte tedy klid a vyzkoušejte aktivaci později.“ Je celkem jasné, že časem se vše opraví, nicméně stejně tak je jasné, že pro ty, co by teď chtěli hru aktivovat, je to nepříjemná komplikace.

Nejnovější články