2K láká na Advent, zatím neoznámený titul z budoucnosti
zdroj: tisková zpráva

2K láká na Advent, zatím neoznámený titul z budoucnosti

26. 5. 2015 15:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zřejmě až na E3 si 2K schovávají kompletní představení svého dalšího velkého titulu. Tím by měl být projekt s kódovým označením (byť možná bude i oficiálním názvem) Advent. Vydavatel spustil webovou stránku, jež láká na přestěhování se do města budoucnosti. Nastěhujte se již dnes a již dnes začněte žít život zítřka. Tak zní motto zveřejněné na Twitteru, to je Advent – svět zítřka.

Kromě prvního obrázku a problémy našeptávajícího teaseru na Twitteru zatím v rukách nic nemáme, tušíme však, že by se mělo jednat o dříve avizovaný AAA projekt vydavatele. Dvojice tweetů nasvědčuje tomu, že by se hra mohla zabývat utopistickou budoucností lidstva, že by mohlo jít do urbanistického prostředí zasazený titul, ve kterémse , jak už to tak ve hrách bývá, něco šeredně pokazí. Druhý tweet totiž pozměňuje motto a vyzývá ke strachu z možné budoucnosti a stejně ani ona webová stránka není tak docela bez viny.

Na jakékoli další informace si ještě budeme muset nějaký ten pátek počkat. E3 vypukne již za pár týdnů, v polovině června, a podobných oznámení či mlhavých lákání se jistě ještě pár dočkáme, a to nejen ze strany 2K. Prozatím se můžete podívat na onu tajemnou stránku a pokoušet se spolu s řadou dalších zvědavců vykoumat, co to onen Advent asi tak může být. Advent totiž slibuje nemožné – klidný svět plný lásky, pochopení a jistot. Na druhé straně, něco shnilého se tam, i na oné stránce, skrývá pod pokličkou.

Nejnovější články