Order of Battle: World War II

Order of Battle: World War II

Články

Tahová strategie Order of Battle: World War II přichází na Xbox

Konzoloví stratégové se mohou radovat... a začít šetřit

V datadisku Order of Battle: Winter War vedete zoufalou válku za Finsko

Po US Marines datadisku pro skvělou tahovou strategii Order of Battle: Pacific oznámil vydavatel Slitherine novou expanzi. Vyjde v červenci, jmenuje se Winter War a jak název napovídá, podíváte se do zcela jiných končin světa, než je tropický Pacifik. Tentokrát si zahrajete na mrazivé západní frontě a to přímo za Finsko v trojici konfliktů, které začínají Zimní válkou, kdy byl severský stát napadený Sovětským svazem.

Strategii Order of Battle: Pacific rozšířilo DLC s americkými mariňáky

Hexová strategie Order of Battle: Pacific si v naší recenzi vysloužila skvělou devítku a její už tak solidní potenciál nyní rozšiřuje DLC US Marines. Jak byste od názvu čekali, středobodem je americká námořní pěchota a k nim se vázající série misí. Rozšíření, které stojí 9 dolarů nabídne 11 scénářů zasazených do let 1942-45 a dohromady tvoří jedno ostrovní tažení.

V tahové strategii Order of Battle: Pacific se do sebe pustí Spojené státy a Japonsko

Vydavatelé ze Slitherine se opět vrací s titulem, který míří na milovníky hexů a tahových strategií. Order of Battle: Pacific je zasazená do období druhé světové války a přinese radost lidem, kteří vyrůstali na Panzer Generalovi. Nabídne ovšem i novinky, které snad ozvláštní tradiční hratelnost. První je dynamická kampaň, kterou můžete rozehrát za USA i Japonské císařství, přičemž obě kampaně začínají útokem na Pearl Harbor. Podle vývoje bitev pak mohou nastat ryze teoretické scénáře, jako třeba japonská invaze do Austrálie.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
22. února 2016
Recenze