Xpand Rally, Guild Wars, Star Wolves
zdroj: tisková zpráva

Xpand Rally, Guild Wars, Star Wolves

22. 5. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Od 23.

září by měla být postupně v obchodech po celém světě k mání závodní hra polského studia Techland - Xpand Rally. U nás to má být prostřednictvím společnosti US Action. Xpand Rally je postavena na enginu Chrome 2004 a podle E3 dojmů redaktorů serveru Warcry je pro své grafické zpracování prostě úžasná. A nejen to, prý i fyzikální engine a nabízené možnosti hry jsou skvělé. Kromě single-playeru s několika herními módy vám Xpand Rally bude moci nabídnout také multiplayer až pro osm hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Xpand Rally galerieGuild Wars galerieStar Wolves galerie

Dnes obohatila naši galerii také MMORPG Guild Wars, vývojářského týmu ArenaNet, jehož členové mají zkušenosti s tvorbou takových titulů jako jsou Diablo, Warcraft či Starcraft. Vydání této hry, která vás zavede do bohatého fantasy světa plného dobrodružství, je naplánováno na druhou polovinu tohoto roku. Výjimečnost této hry spočívá mj. i v tom, že ač jde o vesměs tradiční MMORPG, nebudou po vás vyžadovány měsíční poplatky. Kromě toho, hráči nebudou roztroušeni po různých serverech, nýbrž budou obývat jeden a tentýž svět.

Třetí hra, ze které vám přinášíme nové screenshoty, se jmenuje Star Wolves. Jde o taktickou vesmírnou RPG strategii studia Xbow Software. Hráči se s ní v rolích dobyvatelů vesmíru podívají do období přelomu 21. a 22. století, doby politické krize mezi Říší a třemi mega-korporacemi. Ve svém týmu budete moci mít až šest různých postaviček, k dispozici vám bude spousta různých zbraní a přes 25 stíhacích letounů. Hra je především o taktice, takže ne vždy bude řešením ostrá střelba. Mise budou rozličné. Hra by měla být k dostání už na začátku léta.

korgull

Nejnovější články