Vojenské akce se Soldner: Secret Wars
zdroj: tisková zpráva

Vojenské akce se Soldner: Secret Wars

13. 6. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářská společnost Wings Simulation pro vás stále s Jowoodem připravuje taktickou akční hru s názvem Söldner: Secret Wars, ze které vám přinášíme také několik nových screenshotů.

K vydání této hry, jejíž příběh vás posune o pár let do budoucnosti - do roku 2010, by mělo dojít během několika málo následujících měsíců. Už z názvu hry je zřejmé, že doba, kterou navštívíte bude poměrně rušná co do vojenských konfliktů. Jenže vládnoucí vrstvy začnou zastávat ten názor, že armáda je příliš drahá na to, aby se vydržovala a tak začnou na špinavou práci najímat žoldáky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Protože je Söldner: Secret Wars orientována především na multiplayer, budete se moci pustit do akce ještě spolu s dalšími 127 hráči. Zda si během svého působení v této virtuální realitě zvolíte first- nebo third-person perspektivu, to už bude záviset na vašem vkusu, protože hra podporuje obojí. Pokud se pokusíme tento zatím ještě nevydaný titul srovnat s již zaběhlým Battlefield 1942, rozdíl zpozorujete pravděpodobně v tom, že zatímco v BF1942 vypadají jednotky stejného druhu stejně, v Söldner: Secret Wars vám umožní navrhnout si svou postavičku podle libosti. Na výběr budete mít okolo dvaceti tváří, včetně hokejové masky. Dále budete moci experimentovat s tričky, kalhotami, pokrývkami hlav, slunečními brýlemi, a dalšími věcmi.

Hra by vám měla nabídnou pět typů profesí, každou jedinečnou - velitel, který pokud je zabit, může být nahrazen kterýmkoliv dalším členem jednotky; odstřelovač; expert na výbušniny a samozřejmě technik i medik. Co se týče herních módů, těch zde bude také několik. Chybět samozřejmě nebude DM, CTF, TDM, a některé dobyvačné módy a la BF1942. K dispozici budete mít rovněž celou řadu řiditelných vozidel. Zatím je potvrzeno asi 22 pozemních a 6 helikoptér a 6 letadel.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články