Vietcong 2 oznámen
zdroj: tisková zpráva

Vietcong 2 oznámen

29. 4. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tahle novinka se řadí k těm velmi stručným, kde by se všechny hodnotné informace z tiskové zprávy daly vyjádřit jednou větou v sekci Krátké zprávy, ale jelikož se jedná o pokračování úspěšné české hry, která započala mánii stříleček z prostředí Vietnamu, zaslouží si více prostoru i pozornosti.

Vietcong 2 zdroj: tisková zpráva Tak tedy - 2K Games, áčkový vydavatelský label distributora Take 2 před okamžikem ohlásil Vietcong 2, nástupce dva roky staré týmové first-person střílečky, pro kterou prý ve světě dodnes běží stovky herních serverů a paří ji pravidelně tisíce lidí.

Z premiérového screenshotu to sice není moc znát, ale Vietcong 2 má běžet na zbrusu novém 3D enginu a obsahovat singleplayerovou kampaň i nové multiplayerové módy. Hratelnost prý bude stavět na osvědčených principech z prvního dílu, které slibuje ještě vylepšit a nabídnout dechberoucí zážitek jak hardcore příznivcům, tak zelenáčům na poli FPS. A to je vše, co zatím smíme uveřejnit. Držme proto brněnskému vývojářskému studiu Pterodon palce, aby se jim hra povedla stejně jako jednička a stihli termín vydání, který zní: konec roku 2005.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články