Vesmírná RTS Haegemonia: Legions of Iron
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná RTS Haegemonia: Legions of Iron

20. 8. 2002 22:31 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Haegemonia: Legions of Iron, připravovaná 3D vesmírná RTS, jejíž vydání se očekává v listopadu tohoto roku, i dnes obohatila naši galerii o pár skutečně působivých obrázků.

Jak již jistě víte z našich předchozích zpráv, budete se zpočátku snažit o nastolení míru v naší sluneční soustavě. Teprve potom se můžete pustit do kolonizace dalších systémů a pokusit se o soužití také s jinými rasami, které obývají tento vesmír. Ne vždy se tak povede v mírumilovném duchu a tak na řadu přijde i hrubá síla. Velmi zjednodušeně řečeno, vaším úkolem zde bude zničit všechny nepřátele a nastolit mír v celém vesmíru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Seznámíte se se dvěma mimozemskými rasami - Kariakové (zjevem připomínají žáby a dokáží se velmi dobře přizpůsobit, nejsou sice technologicky nejvíce vyspělí, ale i tak ovládají velice přesné zbraně a vlastní rychlé lodě) a Darzokové (vyznávají pouze brutalitu, jsou nejsilnější a jejich válečné lodě jsou vybaveny těžkými zbraněmi, zato však zaostávají co do rychlosti). Každá z ras bude mít i svůj technologický řetězec, ale vyrábět věci náležící jiné rase budete moci pouze tehdy, když její základní části zcizíte anebo vyšpehujete. Management zdrojů je v této hře omezen pouze na několik klíčových záležitostí. To proto, že i když budete začínat s málem, postupem hry se vaše pole působnosti podstatně rozroste a už by bylo celkem nemožné zvládat zabezpečit vše. Stejné je to i s bitkami. Zprvu se budou vyskytovat pouze menší souboje, ale s tím, jak poroste váš arzenál a flotila, porostou i boje. V každém případě budou tyto boje probíhat v reálném čase. I když budete mít možnost v libovolném okamžiku hru pozastavit, rozdat potřebné rozkazy a v momentě, kdy jste si jistí, že jste připraveni, se zase pustit do válčení. Příznivce Imperium Galactica II jistě potěší, že i v Haegemonia naleznou některé z prvků a myšlenek této jedinečné hry.

Haegemonia vám představí celkem čtyři typy hrdinů, z nichž každý bude pochopitelně oplývat jinými schopnosti a dovednostmi, které se budou dále ještě zdokonalovat. Budou to: vojenští důstojníci, guvernéři, vědci a nebo zvědové. Ve hře nebude chybět ani multiplayer, a to jak se skirmish módem tak i s kooperativním ad. Více podrobností o hře Haegemonia: Legions of Iron můžete v případě zájmu nalézt v nejnovějším třístránkovém interview, které se objevilo na GameSpy.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články