Tennis Master Series 2003 vyjde už v říjnu
zdroj: tisková zpráva

Tennis Master Series 2003 vyjde už v říjnu

17. 9. 2002 12:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tennis Master Series 2003 je v pořadí druhý ročník ATP-licencovaného simulátoru tenisových zápasů od montrealského studia Microids.

Kdo je obeznámen s první edicí, uvítá jistě i pár nových vlastností této hry. Navíc oproti předchozímu vydání, které bylo pouze pro PC a PS2, se Tennis Master Series 2003 tentokrát předvede ve verzích i pro Xbox a GBA. A to už nyní v říjnu, tedy alespoň ta PCéčková, Xboxová a GBA podoba hry, verze pro PS2 přijde až v prosinci 2002. A nyní jsou již na řadě dnešní první screenshoty a půldruhé minuty dlouhé video (7 MB, DivX), které předvádí, jak probíhala evoluce od klasického Pongu až po současné realisticky ztvárněné pohyby tenistů na kurtu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

S Tennis Master Series 2003 se podíváte na devět věrně vystižených oficiálních stadionů, kde s takovou vervou probíhají ony věhlasné TMS turnaje. Ať už si toho všimnete nebo ne, procestujete se svou tenisovou raketou vlastně celý svět - kurty v Indiana Wels, Toronto, Miami, Cincinnati, dále pak luxusní antuky v Monte Carlu, Římě a Hamburku, a nakonec neminete ani kryté kurty v Paříži a Madridu. Na výběr budete mít ze 67 hráčů oplývajících jedinečnými schopnostmi (vytrvalost, síla, rychlost, atd.). V tomto ohledu budete mít navíc možnost, nadefinovat si svého hráče blíže vašim vlastním představám. I co do výšky, barvy vlasů, sestřihu vousů nebo zda bude mít či nebude mít čapku, ad. Editor hráčů vám dovolí do hry přidat i své vlastní foto.

V samotné hře budete moci kombinovat čtyři různé údery (power top spin, slice, flat, lob), což vám umožní více než 60 pohybů. Ti náročnější si mohou vybrat ze tří obtížnostních stupňů - amatér, pro a master. Soupeřem se vám prý stane zdokonalená umělá inteligence, která by měla být schopna (alespoň podle tvůrců) realisticky nasimulovat skutečné reakce tenisového hráče. Chybět nebude ani působivý zvukový doprovod, který vás ještě více vtáhne do hry. Fanouškové budou běsnit, v naprostém transu vyvolaném více či méně pravidelnými údery míčků vás bude doprovázet hlas sudího, ad. Své tenisové umění si vyzkoušíte ve třech denních dobách (poledne, podvečer i noc).
zdroj: PR, homepage

korgull

Nejnovější články