Syberia II hotova
zdroj: tisková zpráva

Syberia II hotova

26. 2. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Třetí týden v březnu by se měli všichni ti, kteří jsou zatíženi na adventury a uchvátil je první díl díla s názvem Syberia, dočkat jeho nového pokračování - Syberia II, kde se spolu s hlavní hrdinkou Kate konečně dostanete do bájného světa Hanse Voralberga.

Respektive, v březnu by měla být vydána anglická verze hry. Pokud si děláte zálusk na verzi s českými titulky (předobjednávka), budete si muset ještě chvíli počkat, a to pravděpodobně až do začátku května, kdy se má podle stránek společnosti Atari objevit i německá verze titulu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Syberia II je tedy hotova a jak jistě už z dřívějška víte, žádný další díl této sérii už nebude. Před koncem roku jste si mohli vyzkoušet hratelné demo nové hry, které ve svých prvních dojmech shrnul kolega Nukem. O tom, že je nač se těšit, svědčí i nedávno vydaný oficiální trailer (7 MB, DivX). Tentokrát vám pro změnu přinášíme několik screenshotů. Vývojářský tým společnosti Microids si tedy už může oddychnout. Jaké zážitky a zkušenosti si ze své práce tito velmi nadaní lidé odnesli, se můžete dočíst v rozhovoru, který před pár dny zveřejnil magazín Just Adventure. Doufejme, že s nimi budeme sdílet stejné nadšení, že je Syberia II mnohem lepší než její předchůdce.

korgull

Nejnovější články